BAR Nieuwsbericht_versie_3-640x438-1-3-2024

BAR-instrument en-leidraad, versie 3.0

vrijdag 1 maart 2024

BAR-instrument en-leidraad, versie 3.0

Beste bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de voorlopig definitieve versie van BAR-instrument en-leidraad, versie 3.0 vanaf nu beschikbaar is om in de praktijk te gebruiken. Deze verbeterde versie is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek en een nauwe samenwerking met professionals zoals u.
Dank voor uw waardevolle bijdragen aan de ontwikkeling en verfijning van het instrumentarium.

Het BAR-instrument en de leidraad zijn ontwikkeld om de samenwerking tussen bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen te bevorderen. BAR biedt een wetenschappelijke basis om gezamenlijk af te stemmen over belastbaarheid en re-integratiemogelijkheden van verzuimende werknemers om zo een effectievere re-integratiebegeleiding te bewerkstelligen.

We nodigen u van harte uit het BAR-instrument en leidraad 3.0 uit te proberen in uw dagelijkse praktijk. Deel vooral ook uw ervaringen met BAR met uw collega’s. Daarnaast nodigen wij u uit om uw successen, uitdagingen en suggesties met ons te delen. Bezoek www.bar-project.nl om het instrument en de leidraad te downloaden en om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Namens Donny Kreuger, Frederieke Schaafsma, Shirley Oomens, Birgit Donker-Cools, Bouwine Carlier en Han Anema

Deel dit bericht via